Prijzen website

Betaalbaarheid staat centraal bij CoBranding. Hieronder vindt u de verschillende pakketten die wij aanbieden. Naast deze pakketten is het natuurlijk ook mogelijk om een op maat gemaakt pakket samen te stellen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

* Hostingkosten zijn voor iedere website identiek: 15€/maand

** De hostingkosten van een webshop bedragen 25€/maand

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen basis en pro?

Bij het basispakket wordt er gebruik gemaakt van een template om de website op te bouwen, terwijl we bij het pro pakket van een volledig blanco blad beginnen. Dit zorgt voor wat meer vrijheid bij het designproces.

Wat als ik bij het basispakket meer dan 5 pagina’s wil?

Dit is jammer genoeg niet mogelijk. Wanneer u meer dan 5 pagina’s wil, moet u overschakkelen naar het pro pakket waar we een volledig op maat gemaakte website maken voor u.

Ik heb reeds een hosting voor mijn website, kan ik deze behouden?

Bij het basispakket is dit jammer genoeg niet mogelijk. Wij vragen hier om de website door ons te laten hosten. Bij het pro pakket bent u hier echter volledig vrij in.

Zijn het basispakket en de webshop ook geoptimaliseerd voor Google?

Ja! Iedere website die wij maken met CoBranding krijgt een technische optimalisatie voor Google. Bij het pro pakket en de webshop gaan we echter een stapje verder. Daar helpen we u ook met zoekwoordanalyses etc.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Ja! Bij iedere website die wij maken, steken wij een WYSIWYG-editor. Deze zorgt er voor dat u makkelijk zelf foto’s en teksten kan aanpassen op uw website. Dure onderhoudsfacturen voor wat tekst aan te passen, zijn bij ons dus niet van toepassing!

Kan ik mijn website door jullie laten onderhouden?

Ook dat is perfect mogelijk! Aan een tarief van €25/uur passen wij voor u zo veel teksten, afbeelding etc. aan als u wil. Het enige wat u dan nog moet doen, is doorgeven wat u graag anders ziet aan de website. Wij doen de rest!